Leveringsbetingelser
 

Vi ekspederer din ordre hurtigst muligt og sender mindst 2  gange om ugen. 
Leveringstiden er på 2-5 hverdage fra afsendelses tidspunktet. Når din ordre er pakket og klar til afsendelse, modtager du automatisk din kvittering pr. e-mail med tilhørende Track & Trace nummer, så du kan følge forsendelsen.

 

Vi sender med DAO som pakke, og den kan derfor trackes og inkluderer forsikring. Hvis der opstår problemer med forsendelsen bedes du kontakte os på kontakt@rang.dk, der skal dog tages forbehold for at der kan gå op til 36 timer før du kan benytte dit trackingnummer. 

Bliver pakken ikke afhentet, sendes den tilbage til Rang - pakken ligger i pakkeshoppen i 9 dage. Har du brug for at få dette forlænget, kan man kontakte DAO Kundeservice som kan forlænge tiden. 

Du kan ikke benytte din fortrydelsesret ved at nægte modtagelsen/ikke at afhente pakken. Vi tager et gebyr på 60 DKK for at tage pakken retur ved denne metode, hvorefter det resterende beløb vil bliver overført tilbage til din konto.

Ved ønske om brug af fortrydelsesretten bedes du blot sende os en mail med dit ordrenummer inden for 14 dage efter modtagelsen af pakke. Returfragt er for egen regning og du hæfter for pakkens indhold. Når returindholdet er modtaget sættes der refusion igang, så pengene bliver tilbageoverført via vores betalingssystem.