Fortrydelsesret 
 

Rang giver dig ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 30 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.

I tilfælde hvor flere forskellige varer er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis (dvs. separate leveringer), udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Det er ikke muligt at fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen, se nærmere i afsnittet om returnering. 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Returnering
 

Ønsker du at returnere et produkt, skal du udfylde Returseddel, som skal fremsendes på mail retur@rang.dk og sende varen til:

Rang

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi pengene på de produkter vi får tilbage fra dig. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

 

Der er intet gebyr for at benytte returretten, men du afholder de direkte udgifter der kan være ved returnering. 

Vi har på nuværende tidspunkt kun mulighed for at accepterer returvarer sendt via DAO eller GLS.

 

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren, da du hæfter for pakken, hvis den går tabt i posten.

Værdiforringelse

Manglende eller beskadiget emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at modtage den fulde købesum retur, anbefales det, at varen returneres i ubrudt original emballage. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde. 

 

Reklamationsret

Når du handler som forbruger har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Rang forbeholder sig retten til alene at vurdere dette.