OM RANG

Bag om Rang er Amalie og Annmari. Amalie er bag en stor del af vores visuelle udtryk, og er vores head of design - Annmari nørder økonomi, tekniske ting, indkøb og meget andet bagom. 

Fælles er dog, at vi begge selv producerer alle vores produkter, og at vi begge gør, hvad vi kan for at besvare beskeder i vores indbakke, både på mail og på instagram. 

Rang blev skabt i foråret 2019 på vores dengang fællesadresse, hvor vi med fælles visioner om fokus på kvalitet, bæredygtighed, mangfoldighed, mange farver og spræl i hverdagen, vil vi videreudvikle vores brand.

Vores materialer består primært af smykkefabrikater i sterling sølv 925 og sterling sølv 925 forgyldt med op til 24 karat. 
Det samme gælder vores japanske glasperler, som er belagt med sterling sølv 925 og 24 karat guld. 

 

Vi åbnede d. 30. november 2019 med tre kollektioner. Det er tre kollektioner, vi håber, at vi kan skabe fokus på nogle helt særlige kvinder med. De tre kollektioner er nu blevet til én "first year collection" for at give plads til udvikling og nye produkter. 

Vi vil elske, hvis du vil følge med i vores univers på instagram @rang.dk - og både tagge og dele dine billeder med os på #rangsmykker

37789B87-7585-4134-B2FB-626BD94C9380_edi